webbdesgin

Webbplats Tjänster
ases-data erbjuder ett brett utbud av webbtjänster. I grund och botten, erbjuder vi allt du behöver för ett framgångsrikt företag, e-handel, information eller personlig hemsid.
Webbdesign, Hemsida
Utformningen av din webbplat, hemsida, kan inte överskattas i betydelse. För att vara konkurrenskraftig din webbplats måste uttrycka naturen och känslan av din verksamhet eller produkter. Din hensida ska vara attraktiv nog att rymma en besökares uppmärksamhet och lätt att navigera/ orientera att de lätt kommer att hitta vad de behöver.
ases-data har haft många år av att hjälpa kunder att utveckla webbdesign som varit avgörande för framgång. Vi har kompetensen, erfarenheten och vi bryr oss om våra kunders behov.
Våra hemsidor är inte bara väl anpassade och unika för varje företag, utan också mycket prisvärda. Med över många års erfarenhet, online-marknadsförings färdigheter och avancerade programmeringstjänster kan Du inte gå fel med oss.

Följande är bara några av de många former av webbplatser som vi kan erbjuda. I grund och botten är det på nätet, vi kan designa den, bygga den och värda- och främja den.
1: Custom WordPress Design, (Kundens design på Word programmet) utveckling och anpassning. Vi kan skapa en egen design och göra din WordPress-blogg ser precis ut som det du önskar. Vi har också mycket duktiga utvecklare som kan uppdatera och lägga den beställnings- handlag du alltid önskat.
Vi anpssar och utformar helt enket webbplatsen efter Din och Ditt företags efterfråga.
2:  Custom Joomla! Design, Joomla! is an amazingly powerful content management system that we have been using for many years.  We can design almost any kind of website using this software.  Let us design a Joomla! website for you and give you full control over your content.
3: Custom coded websites. (Kodad hemsida med ägarens egen kod) Behöver du hemsida med utveckling från grunden? Vi använder av oss olika avancerade programvara för en sådan utveckling som ger kunden en anpassade manuell kodning. Din webbplats blir under din egen kontroll och top notch.

 

Kontakta för mer information:

e-postadress: